Cum pot comanda aparate auditive?
  • Comandarea aparatelor auditive este un proces simplu în trei pași:
  • Începeți cu un test auditiv
  • Plasați comanda de proteză auditivă online sau sună-ne pentru ajutor suplimentar
  • Primiți aparatele auditive programate personalizate în 5-8 zile
  • Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Care sunt diferențele dintre modele?

Toate dispozitivele noastre auditive sunt programate personalizat pe audiograma dumneavoastra și au capacitatea de a amplifica conversațiile de zi cu zi, astfel încât alegerea dintre cele 2 modele este o problemă de performanțe superioare în medii mai provocatoare (cum ar fi restaurantele și întâlnirile) și funcții suplimentare care pot face diferenta pentru tine. Explorați aparatele noastre pentru detalii sau contactați-ne pentru mai multe informații despre modelul care vi se poate potrivi.

Aparatele auditive corespund pentru toate tipurile de pierderi auditive, inclusiv pierderea severă a auzului?

Aparatele noastre auditive servesc marea majoritate a problemelor legate de pierderea auzului, inclusiv pierderea severă. Ne putem asigura că produsele noastre sunt potrivite pentru nevoile dvs. dacă ne trimiteți rezultatele testului dvs. auditiv.

Ce se întâmplă dacă aparatele mele auditive trebuie reparate?

Dacă aveți grijă de aparatele auditive, reparațiile sunt rare. Dacă vă aflați în perioada de garanție, singurul cost este livrarea aparatelor către Clarfon. Dacă sunteți în afara perioadei de garanție, expediați aparatele către Clarfon și vom oferi o estimare a lucrărilor de reparații necesare înainte de finalizarea lucrărilor.

Cum procedez dacă am nevoie de reglaj la aparatul auditiv?

Audiograma pe care  o aveti deja in baza noastra de date ,audiologii noștri o vor folosi pentru reglarea aparatului auditiv.. Dacă trebuie să efectuați ajustări, Clarfon oferă o reprogramare gratuită în timpul perioadei de garanție a dispozitivului.

Personalizați aparatele auditive pentru mine?

Da. Înainte de a achiziționa aparatele auditive, vi se va solicita să ne trimiteți rezultatele testului dvs. auditiv și să răspundeți la întrebări despre pierderea auzului. Echipa noastră de audiologi va programa apoi aparatele pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastre particulare.