Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun  expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun/Bunuri – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Conditii pentru returul produselor vandute si expediate de Clarfon SA prin platfoma www.eauditiv.ro:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original  și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesoriile.

In cazul retragerii completati si transmiteti  electronic de pe siteul nostru www.eauditiv.ro  formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune va vom transmite fara intarziere pe un support durabil (e-mail) confirmarea de primire a cererii de retragere.

În formular, alegeti una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model (schimb de mărime sau culoare), schimb cu un produs diferit vândut de Clarfon sau rambursarea sumei plătite la cumpărare.

Returnarea produselor se va face prin curier la CLARFON, Str. Slt. Sld. Zaharia, nr. 22, sector 1, Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9-17.30.

CLARFON S.A.  se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14  zile de la data retragerii Dvs din contract, cu respectarea prevederilor de mai sus.