Aparate Auditive

Glosarul termenilor din domeniul Aparatelor Auitive.

Pilot automat

Până de curând, software-ul în cele mai bune aparate auditive nu a putut să se adapteze automat la schimbările din medii (o cameră liniștită versus un restaurant zgomotos). Pentru a răspunde nevoilor mediilor în schimbare, aparatul auditiv a trebuit să schimbe manual programele pe aparatele auditive sau să utilizeze o telecomandă. Sistemul software avansat sesizează efectiv schimbările din medii și ajustează automat programarea pentru a răspunde nevoilor dvs.

Sincronizare bilatelara

Sincronizarea bilaterala automată permite aparatelor auditive stânga și dreapta să lucreze împreună pentru a îmbunătăți recunoașterea vorbirii și auzul direcțional.

Conectivitate bluetooth

Tehnologia Bluetooth conectează dispozitivele la un flux de sunet fără fir. Puteți conecta aparatele auditive la orice dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi un telefon mobil, un player mp3, iPod, iPad, player DVD sau televizor. (Conectarea la televizor necesită un emițător TV.)

CANALE (CANALE DE PROCESARE A SOUND)

Canalele de auz auditiv împart întregul spectru de frecvență sonoră – sau ceea ce putem auzi – în secțiuni discrete care pot fi amplificate individual. Cu cât mai multe canale are aparatul auditiv, cu atât amplificarea auditivului poate fi mai potrivită nevoilor dvs. individuale.

PROGRAMARE PERSONALIZATĂ

Informațiile din audiograma dvs. permit echipei noastre de specialisti audiologi să vă programeze aparatele auditive special pentru profilul dumneavoastra. Pentru a asigura o experiență auditivă optimă, toate aparatele noastre auditive sunt programate personalizat .

REDUCEREA ZGOMOTULUI

Zgomotul de fundal poate produce o experiență neplacuta; Reducerea zgomotului ajută la atenuarea acestei experiente.

RECEIVER-IN-CANAL (RIC)

Un aparat auditiv receptor-în-canal (RiC) este un tip de dispozitiv din spatele urechii (BtE). Cu un RiC, microfoanele, software-ul și bateria sunt în spatele urechii; dar receptorul (sau difuzorul) este introdus direct în canalul urechii. RiC-urile sunt mai mici și consumă mai puțină putere decât modelele generale din spatele urechii, dar asigură o calitate a sunetului mult mai bună, deoarece receptorul de sunet este poziționat în canalul urechii în sine.

Gestionarea Impulsului sunetului

Tehnologia de gestionare a impulsurilor sunetului oferă o experiență de ascultare mai ușoară prin functia de reducere a sunetelor bruște și dure, cum ar fi spargerea sticlei sau a tastelor zgomotoase. În scopul siguranței, aceste sunete nu sunt eliminate, ci doar reduse semnificativ.

Localizarea vorbirii

Tehnologia unică de procesare a semnalului ofera o experiență auditivă de înaltă definiție, la 360 de grade, chiar și în medii zgomotoase.

Optimizarea vorbirii

Optimizează claritatea vorbirii și confortul ascultării în medii cu o mare cantitate de zgomot de fond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *